Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Op vakantie met de auto

Ieder jaar kiezen veel mensen ervoor om het vliegtuig te nemen naar hun vakantiebestemming. Er zijn vaak absurd goedkope vakantie en vluchten te boeken. Maar het echte avontuur is toch zeker met de auto op vakantie. Door de auto te nemen kom je op veel meer plekken en zie je hoe mensen in heel Europa leven. Het geeft ook de vrijheid om te slapen waar je maar wilt.

Met de vouwwagen

Een manier om te overnachten met een auto vakantie is in een vouwwagen. Dit is een kleine “aanhanger” die achter je auto wordt bevestigd. Hierin zit een tent die je gemakkelijk en snel kunt uitklappen. Een groot voordeel van een vouwwagen is, dat deze op bijvoorbeeld een camping kan worden afgekoppeld, hierdoor hoef je niet altijd alles in te pakken.

Met de daktent

Een andere mooie manier is met een daktent. Dit is een luxe tent met een fijn matras die boven op je auto wordt bevestigd. Je kunt luifels aan de daktent bevestigen. Door deze luifels krijgt je daktent een voortent, dit zorgt voor meer droge leefruimte. Met een daktent en luifels op de auto kun je vrijwel op iedere plek logeren, zolang de lokale wet en de auto dit toelaten uiteraard.

Met de camper

Een van de meest populaire methoden is met de camper. Een camper biedt je nog altijd veel luxe en gemak. Je hebt namelijk een huis op wielen bij je. Veel senioren kiezen een camper om na hun pension het ultieme avontuur aan te gaan.

Met de caravan

Een caravan is ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze kunnen er namelijk voor kiezen om de caravan op één vaste plek neer te zetten, terwijl ze de auto nemen naar alle bezienswaardigheden. Op deze manier hoef je niet steeds weer alles in te pakken. Vooral met kinderen kan het een heel gedoe zijn om alles mee te moeten slepen naar de lokale supermarkt. Een caravan biedt alle vrijheid en een goede oplossing voor dit welbekend probleem.

https://www.koalacreek.info/producten/luifels/