Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

Kever cabrio huren

Een oldtimer huren is niet langer een onbetaalbare onderneming als het aan huureenoldtimer.nl ligt. Dit bedrijf dat gevestigd is in Hoogblokland is gespecialiseerd in de verhuur van oldtimers en verhuurt deze geweldige auto’s en busjes tegen gunstige prijzen en goede voorwaarden. Zo kun je al een dagje op pad met een volkswagenbusje of door een kever cabrio huren die altijd allrisk verzekerd is en met honderd vrije kilometers. Ervaar vrijheid in een magische oldtimer! Huureenoldtimer.nl geeft je bovendien leuke routes om te rijden en het huren van een oldtimer kan het hele jaar rond.

Een Kever cabrio huren
Wie houdt er niet van een karakteristieke VW Kever cabrio? Voorheen een bekende verschijning op onze autowegen, maar vandaag de dag is het een echte collectors item! Bij huureenoldtimer.nl kun je een VW Kever cabrio huren uit 1969, diamantblauw. Het dak kan zowel open als dicht worden gedaan, dus ook bij minder goed weer zit je altijd beschut. Kenmerkend zijn de liggende koplampen, de platte voorruit en die stoere stalen dashboard. Als extra toevoeging heeft deze cabrio een chromen kofferrek meegekregen. Neem een grote picknickmand mee en gezellig gezelschap en ervaar de dag van je leven! Met een kever cabrio bereik je gemakkelijk de mooiste plekken.

Ontdek de mogelijkheden
Behalve een dagje een oldtimer huren, kun je ook meedoen met een van de georganiseerde activiteiten van huureenoldtimer.nl. Denk aan een oldtimer rally speurtocht waar meerdere oldtimers aan meedoen of een oldtimer huren voor een vrijgezellenfeest. En als je op een bijzondere manier een huwelijksaanzoek wilt doen, is het huren van een Kever cabrio ook een geweldige optie. Er is aan alles gedacht; bij koud weer is de auto bijvoorbeeld voorverwarmd en krijg je dekentjes mee en het is ook mogelijk om een kever cabrio te huren voor een halve dag.