Pass 4 Sure
Image default
Aanbiedingen

Domeinautoriteit: hoe werkt dat precies?

Domeinautoriteit: hoe werkt dat precies?

Jij wil hoger in Google komen te staan en om dat te doen heb je gelezen dat je domeinautoriteit moet opbouwen. Een dure term, die niet direct duidelijk is. Want, wat bedoelen ze met domeinautoriteit? In deze blog leggen we het voor je uit. Lees snel verder!

 

Wat is domeinautoriteit?

Google gebruikt verschillende manieren om een website te beoordelen: de aanwezige content, de technische kant van je pagina, maar ook de domeinautoriteit. Dit laatste is de waarde die Google aan je pagina of website in het algemeen hecht. Wanneer deze waarde erg hoog is, vindt Google je betrouwbaar. Ze durven het aan om zijn gebruikers naar jou door te linken, omdat ze erop vertrouwen dat jij ze met hun vraag verder kunt helpen. 

Wanneer je een website met een hoge domeinautoriteit bent, is het voor jou dus makkelijker om hoog in de zoekresultaten van Google te komen. Niet alleen op het gebied van zoekmachine optimalisatie geniet je van meerdere voordelen, ook bij zoekmachine adverteren is dit erg handig. Je betaalt zo namelijk een lagere prijs voor een goede positie, waardoor je met meer gemak de toppositie van de zoekresultaten koopt.

 

Hoe kom je aan domeinautoriteit?

Waarschijnlijk de meest relevante vraag in deze blog, want na het lezen van deze blog zul je alles doen om zelf een hoge domeinautoriteit op te bouwen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, maar het belangrijkste is beginnen bij jezelf. Om een hoge domeinautoriteit te verkrijgen, is het belangrijk dat jouw website waardevol is. Je content bestaat uit de juiste zoekwoorden en klanten die er komen om een conversie te plegen, doen dit ook. 

Een andere manier om aan je domeinautoriteit te werken, is door te doen aan affiliate marketing. Deze marketingvorm richt zich op de kunst van netwerken: door benoemd te worden op een website met een hoge domeinautoriteit, zal Google ook sneller een hoge domeinautoriteit aan jou toekennen. Hiervoor moet je je weg vinden in een netwerk waar deze websites in vinden, maar daar kun je gemakkelijk hulp voor ontvangen.

 

Hulp nodig?

Wil jij toegang tot een sterk affiliate netwerk, of ben je benieuwd naar de andere manieren om je domeinautoriteit te verhogen? De specialisten van Traffic Today weten precies hoe dit moet! Met een gerichte strategie werken ze richting jouw doelstellingen, volledig conform jouw werkwijze. Zo sta je voor dat je het weet bovenaan op Google met een domeinautoriteit om u tegen te zeggen! 

 

https://www.traffictoday.nl/