Pass 4 Sure
Image default
Aanbiedingen

Dental compressor van All Dent

Bij All Dent ‘Dental Equipment’ bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een dental compressor. Ook voor vele andere apparaten en meubels voor de inrichting van uw praktijk bent u bij ons aan het juiste adres. Op onze website kunt u inspiratie op doen door eens te kijken naar de projecten waar wij al eerder aan hebben meegerekend. Vindt u het lastig om zelf de inrichting te bepalen? Dan nemen wij uw zorgen graag van u weg en zorgen wij dat het van begin tot eind helemaal geregeld wordt.

Welke dental compressor is geschikt voor mijn praktijk?

Bij All Dent vindt u altijd een dental compressor die volledig bij past u en uw praktijk. Wij bieden dan ook alleen maar de beste compressoren aan van zeer hoge kwaliteit. Elk model is van een hoogwaardig merk en staat niet alleen voor kwaliteit maar ook voor veiligheid en een fijne werkwijze. Alle compressoren zijn zeer laag in hun energieverbruik en geven geen tot weinig geluidsoverlast. Ook zijn de compressoren makkelijk schoon te maken. Onze Duo heeft 2 cilinders en een tankinhoud van 20 liter en is geschikt voor de kleinere praktijken. Heeft u een wat grotere tandartspraktijk? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze Duo Tandem. De Tandem heeft namelijk vier cilinders en een tankinhoud van maar liefst 50 liter. Ook is deze compressor groter en zwaarder.

All Dent

All Dent is al uw partner sinds 2002 en is gestart als een familiebedrijf. Het bedrijf is destijds opgezet door meneer Slagmoolen en onze nummer één prioriteit is altijd al geweest (en gebleven): service én kwaliteit voor een mooie prijs. Vandaag de dag zijn wij een zeer grote naam als het gaat om de praktijkinrichting voor tandheelkunde en diverse dental equipment. Het team vindt het belangrijk dat u altijd onze volledige aandacht krijgt als u vragen heeft over onze producten of als u hulp nodig heeft bij uw praktijkinrichting. Dat is dan ook onze grote kracht en wij vinden het belangrijk om deze kracht in te blijven zetten. Neem gerust contact met ons op voor een vraag of als u een (vrijblijvende) afspraak wilt maken. Voor meer informatie kijkt u op https://alldent.nl/product-categorie/dental-compressor/.