Pass 4 Sure
Image default
Bedrijven

De vakantiekilo’s kwijtraken

Wanneer mensen vakantie hebben, letten ze minder goed op hun voeding en beweging. Niet zo gek ook eigenlijk, omdat je dan eindelijk een periode hebt waarin niks moet gebeuren. Je zult vaker ongezonder voedsel eten en meer achter buiten in de zon gaan zitten. Minder activiteit en slechtere voeding betekent ook dat je vanzelf kilo’s aan zult komen. Niet iedereen vindt dit even erg, maar er zijn ook mensen die dit na hun vakantie weer kwijt willen. De beste manier om er weer vanaf te komen, is door voldoende te gaan bewegen in combinatie met gezonde voeding.

De hulp van een voedings coach

Als je zelf een goed kunt plannen, dan moet het maken van een gezond voedingsschema geen probleem zijn. Ook zul je dan makkelijk jouw sportmomenten kunnen inplannen in jouw dagelijkse routine. Er zijn echter ook veel mensen die het lastiger vinden om dingen te plannen of om zich aan een planning te houden. Dit kan komen doordat ze het niet gewend zijn of omdat ze een beetje een lakse houding hebben. Voor deze mensen kan een voedings coach handig zijn.  Je zult het echter echt moeten willen en er voor 100% moeten gaan, anders zal het niet of minder goed werken.

Een voedings coach op maat

Een voedings coach online is vaak iets anders dan een voedingscoach in het echte leven. Online is de coach meestal een geautomatiseerd systeem dat voor jou een gebalanceerd schema kan maken. Dit doet hij op basis van jouw voorkeur gerechten en houdt daarbij een gezonde maat aan. Ook houdt deze voedingscoach er rekening mee dat het voor sommigen lastig is om zo een schema vol te houden. Daarom mag je eens per week gebruik maken van een cheat maaltijd. Je mag dan zelf eten wat je wilt, dus ook iets ongezonds. Zolang de porties maar niet te groot zijn.

Voedingscoach