Pass 4 Sure
Image default
Dienstverlening

Corona claim voor schade aan volksgezondheid

Een onschuldig virusje begin 2020 is inmiddels de oorzaak van een grote aanslag op onze volksgezondheid. Alle bars, restaurants, kappers, theater en ga zo maar door moeten hun deuren sluiten. Om nog niet te spreken over de lockdown. In een land zo vrij als Nederland niet meer over straat mogen lopen na een bepaalde tijd is te gek voor woorden.

 

Tot hier en niet verder

Wist je bijvoorbeeld dat sinds het uitbreken van Corona het zelfmoordgehalte gigantische is gestegen? Om nog niet te spreken over de uitgestelde medische zorg waardoor er nodeloos veel slachtoffers zijn gevallen. Je zou kunnen zeggen dat de geluksbeleving in Nederland ver te zoeken is. Want heb je ook al eens stilgestaan bij het huiselijk geweld en de hoeveelheid kindermishandeling nu alles nog meer achter gesloten deuren gebeurd? Dit samen met nog veel meer vormt een gigantische schade op onze algemene volksgezondheid.

 

Kom in opstand met corona claims

Ben je het eens met dat de overheid een paar stappen te ver is gegaan als het gaat om de restricties  rondom Corona? Kom ik opstand met corona claims! Veel mensen laat het er bij de pakkeneer zitten omdat een rechtszaak opstarten veel geld en tijd kost, zonder zekerheid van een positieve uitkomst. Kunt u zich hierin vinden? Is het voor jou onpraktisch en financieel niet haalbaar om een rechtszaak te starten? Dan zijn de corona claims voor jou! Samen vormen we een collectieve claim voor de aangedane schade!

 

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/corona-claims/