Pass 4 Sure
Image default
Mobiliteit

Voorbereidingen treffen voor dagje shoppen

Hebben jij en je vriendinnen een dagje shoppen op de planning staan? Super leuk! Maar voor de meest relaxte dag moet je je wel een beetje voorbereiden. Want je kunt wel als een kip zonder kop door winkelcentrums heen rennen, maar je shopt toch fijner als je precies weet waar je aan toe bent. Maar hoe pak je dat nu het beste aan?

 

Ga naar een groot winkelcentrum

Nederland telt maar een aantal echt grote winkelcentrums en die bieden allerlei voordelen waar jij waarschijnlijk nog helemaal niet over na hebt gedacht. Zo winkelt een winkelcentrum veel fijner dan een stad. Je bent overal een stuk sneller en je hoeft je geen blaren te lopen. Daarnaast heeft een winkelcentrum altijd veel mogelijkheden om te eten en te drinken, wel zo fijn.

 

Gratis parkeren in Maastricht

Wil je naast winkelen ook veel moois van de stad zien? Dan raden we je echt aan om een bezoekje aan Maastricht te brengen. Deze stad heeft zoveel moois, van de grachten tot de bourgondische sfeer. Je kunt zelfs gratis parkeren in Maastricht! Dat zul je in Rotterdam niet snel tegenkomen dicht bij de stad. Controleer wel altijd even goed waar je moet zijn om gratis te kunnen parkeren in Maastricht, die zoektocht doe je liever thuis dan in de drukke stad.

 

Ga op een doordeweekse dag

Iedereen heeft in de weekenden vrij en gaat dan ook gezellig de stad in. Wees daarom de verstandige vriendin om voor te stellen samen een verlofdag op te nemen zodat jullie in alle rust kunnen winkelen. Niets vervelender dan overvolle winkels en gigantische rijen voor de pashokjes.

 

https://adremlimburg.nl/goedkoop-en-gratis-parkeren-in-maastricht/