Pass 4 Sure
Image default
Relatie

Relatietherapie nodig?

Ik ben opzoek naar een relatietherapie die mijn vrouw en ik weer dichter bij elkaar kan brengen. We hebben veel ruzie en da moet over! We moeten er voor zorgen dat deze ruzie er niet meer zal zijn en er moeten maatregelingen genomen worden! Er moeten echt dingen veranderd worden zodat we weer van elkaar kunnen genieten en dat wij niet meer die ruzie’s hebben. Ik ben dus gaan zoeken naar een relatietherapie. Deze vond ik na een moeizame zoektocht. Want wanneer ik tevreden was, was mijn vrouw  niet tevreden, en dat was andersom ook zo. Maar toen we bij Quint Relatietherapie terecht kwamen, waren we wel tevreden! Allebei sprak het ons erg aan. Dus hebben we haar benaderd voor therapie. Lees in deze blog waarom we voor Quint relatietherapie hebben gekozen en wat we van de therapie vinden.

Relatietherapie gevonden

Bij Quint relatietherapie gaan we de therapie volgen. We hebben de website bekeken en daar lazen we veel overeenkomsten waar wij last van hebben. We hebben relatieproblemen op het gebied van vertrouwen en ouderschap. Dit staat allemaal beschreven op de website van Quint relatietherapie. En dus was de keuze voor hen niet al te moeilijk. We hebben we alle vertrouwen in dat Quint de problemen die wij ervaren kunnen oplossen. De communicatie tussen mij en mijn vrouw moet beter en daar kunnen zij perfect mee helpen!

Resultaat

Inmiddels hebben we al een aantal therapieën gehad en het gaat communicatief al veel beter. We vertrouwen elkaar weer en onze band is al weer bijna net als vroeger. Alvast bedankt Relatietherapie! Voor alle hulp die jullie ons hebben aangeboden. Die zagen wij als laatste oplossing en hebben deze dan ook met beide handen aan gepakt. Er is nog steeds ruimte voor verbetering maar in de volgende therapieën worden die zeker weten opgelost!