Menu

Regel uw afspraak bij de kapper in de Jordaan online

Zelfs wanneer u naar de kapper in de Jordaan wilt gaan kunt u tegenwoordig gewoon online een afspraak maken. Dat is handig, want zo weet u zeker dat de kapper altijd ruim de tijd voor u heeft. Wilt u een afspraak maken bij de beste kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan? Dat kan bij D01 Salon gemakkelijk online. Via de website kiest u wanneer u geknipt wilt worden. Daarnaast kunt u zelfs kiezen door wie u geknipt wilt worden. Zo weet u zeker dat u helemaal naar wens wordt geholpen bij de kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan, en kunt u altijd een moment kiezen dat het u het beste uitkomt.

Speciale behandelingen ook verzorgd door kapper in de Jordaan

Het is logisch dat u bij de beste kapper in Amsterdam wat meer verwacht dan alleen maar een gewone knipbeurt. Daarom kunt u bij D01 Salon op heel wat meer rekenen. Zij bieden u namelijk diverse speciale behandelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Kérastase treatment en massage, voor föhnen, voor het laten bijkleuren van uw uitgroei, voor balayage, voor highlights of voor een keratine behandeling of Olaplex behandeling. De keuze is ruim en alle behandelingen worden uitgevoerd door echte professionals, die u de juiste zorg kunnen bieden. Bij de kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan, betaalt u overigens ook nog eens een zeer aantrekkelijke prijs voor deze behandelingen.

Kapper in Jordaan specialist in het verzorgen van ieder haartype

Er zijn enorm veel verschillende haartypen. De een heeft dik haar, de ander dun haar. Sommige mensen hebben stijl haar, anderen krulhaar en weer anderen haar met slag. Al deze typen haar vereisen weer een andere behandeling. Gelukkig weten professionele stylisten raad met ieder haartype. Verschillende wensen en behoeften worden dan ook altijd gehoord en er wordt ook altijd voldoende tijd genomen. Waar vindt u zo’n kapper in Amsterdam, nabij de Jordaan, waar u het beste terecht kunt? D01 Salon is een gespecialiseerde salon, waar professionele medewerkers met ruime ervaring in het vakgebied u graag helpen.