Pass 4 Sure
Image default
Aanbiedingen

Maak de achtertuin sportief met deze 3 items!

Wanneer je van lekker actief bezig zijn houdt, dan is het hebben van een eigen stukje groen natuurlijk fantastisch. Lekker sporten in de buitenlucht is goed voor lichaam en geest! Daarom hebben wij het meest sportieve speelgoed voor in de tuin op een rijtje gezet, net als een basketbalpaal. Van voetbaldoeltjes tot een jeu-de-boule set, we laten het allemaal graag aan je zien. Met deze items maak je de tuin om tot een waar sportparadijs!

 

Voetbaldoeltjes 

Een voetbaldoel is natuurlijk onmisbaar voor alle voetballiefhebbers. Er zijn veel verschillende soorten en maten op de markt, van kleintjes voor de allerkleinsten tot grote professionele doelen. Kies je voor een inklapbaar doel, dan kun je deze gemakkelijk opbergen wanneer je klaar bent met spelen. Zo hoef je geen rekening te houden met ruimtegebrek en behoud je een opgeruimde tuin. Een voetbaldoel is niet alleen leuk om alleen mee te spelen, maar nodigt ook uit om samen met vrienden of familie lekker buiten te sporten!

 

Trampoline 

Veel kinderen en volwassenen zijn gek op trampolinespringen. Het is niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens goed voor je conditie. Wist je dat je er zelfs veel calorieën mee verbrand? Trampolines zijn er in allerlei soorten en maten, van kleine ronde trampolines tot grote rechthoekige exemplaren. Om de veiligheid te waarborgen is het vaak raadzaam om een trampoline met veiligheidsnet aan te schaffen. Zo voorkom je dat je uit de trampoline valt en voel je je veilig tijdens het springen.

 

Basketbalpaal 

Een basketbalpaal is een super leuke toevoeging voor in de tuin. Het oefenen van je balvaardigheden wordt nog leuker wanneer je jezelf uitdaagt met een basketbalpaal. Je kan ook 1 tegen 1 spelen met zo’n paal. Je kan dan afspreken dat je aanvalsrecht kunt verkrijgen door de muur aan te tikken met de bal. Het is in principe een grote paal met daarop een bord en een basket, waarbij je kunt oefenen met het scoren van een doelpunt. Er zijn verschillende soorten basketbalpalen te koop, van grote tot kleine palen. Om optimaal te kunnen spelen is het wel van belang dat je voldoende ruimte hebt om de paal heen.

 

https://www.speelplezier-online.nl