Menu

Interessante manufacturing vacature beschikbaar

Ben jij op zoek naar een uitdagende vacature op het gebied van manufacturing? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf die al meer dan 25 jaar werkzaam zijn op de technische markt en inmiddels gespecialiseerd zijn in het werven van geschikte kandidaten voor grote bedrijven op technisch gebied. Een van de vacatures die je waarschijnlijk wel veel voorbij ziet komen, zijn de vacatures op gebied van manufacturing. Manufacturing staat in het Nederlands voor fabricage en eigenlijk komt hier dus alles bij kijken wat er in een fabriek gebeurd. Als je een hoge vacature in de manufacturing wilt gaan vervullen, zijn er wel een aantal belangrijke competenties waar je aan zult moeten voldoen, wil je door de sollicitatie heenkomen. Allereerst is het vaak belangrijk dat je beschikt over een technische achtergrond en dat je enige relevante werkervaring hebt in de technische wereld. Het is een pré, dus het is niet verplicht als je een vacature op manufacturing gebied wilt vervullen.

Als engineer in de manufacturing heb je een aantal belangrijke verantwoordelijkheden, die jouw baan in deze sector waarschijnlijk ook zo interessant en uitdagend maken. Allereerst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van productieprocessen en opzetten van deze processen Dit vergt niet alleen veel technische kennis, maar ook een bijzonder oog voor detail en natuurlijk een flink stuk leiderschap. Daarnaast moet je beschikken over goede communicatieve vaardigheden en moet je goed kunnen samenwerking. Bij de vacature als manufacturing engineer is het namelijk erg belangrijk dat je nauw samenwerkt met andere afdelingen, om het productieproces zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Ook moet je voor de vacature als manufacturing engineer goed zijn in het introduceren en voorbereiden van veranderingen voor producten of componenten voor reeds vrijgegeven producten. Ook bepaal, voer en controleer je processen uit die ook maar enigszins te maken hebbe met de technische kant van het bedrijf.

Ben jij inmiddels warmgelopen voor de vacature als manufacturing engineer, beschik jij over de juiste functie-eisen en denk jij dat jij de juiste man bent voor deze functie? Laat dit dan horen middens een sollicitatiebrief die je naar onze website kunt sturen, zodat wij hopelijk zo spoedig mogelijk contact met je kunnen opnemen. We kijken graag uit naar een eerste gesprek en het lijkt ons interessant om iemand aan te stellen voor de vacature van manufacturing engineer. Wil je meer informatie over onze organisatie of over de functie? Neem dan gerust contact met ons op.

https://www.orionengineering.nl/vacatures/manufacturing-engineer-landelijk/