Pass 4 Sure
Image default
Aanbiedingen

Heb je een iPhone? Dan moet je dit weten!

Ben je ook helemaal fan van je iPhone? Aan deze telefoon hangt altijd best een prijskaartje. Daarom is het belangrijk dat je zuinig bent op je telefoon. Niet alleen omdat het misschien wat duur is, maar ook omdat al je bestanden en foto’s op je iPhone staan. Daarom hebben wij een aantal goede tips hoe je jouw mobiel het beste kan beschermen.

1. Geen krassen op je scherm

Allereerst raden we je altijd aan een screenprotector te plaatsen op je scherm. Dit is eigenlijk een dubbel laagje over je scherm. Wanneer je dus je telefoon laat vallen dan gaat jouw scherm niet kapot, maar gaat de screenprotector kapot. Dat is gelukkig niet erg, want een screenprotector is helemaal niet duur en je kan deze weer makkelijk van je telefoon halen. Zet hier weer een nieuwe op en het is net alsof er niets is gebeurd!

2. Telefoonhoesje met koord

Ter extra bescherming is het een goed idee om een telefoonhoesje om je telefoon te doen. Tegenwoordig bestaan er naast normale telefoonhoesjes ook telefoonhoesjes met koord. Dit koord kan je om je hals doen waardoor je telefoon als het ware hangt aan het koord. Het voordeel hieraan is dat je jouw telefoon niet steeds hoeft op te bergen wanneer je deze pakt. Vaak laten mensen hun telefoon tijdens het opbergen vallen, waardoor krassen en barsten ontstaan. Dankzij iPhone telefoonhoesjes met koord is dat probleem verleden tijd. Via Feeling Peachy kan je diverse iPhone hoesjes bestellen, dus neem zeker eens een kijkje op deze website.

3. Verzekeren

Het kan altijd voorkomen dat je telefoon helaas het toch zwaar te verduren krijgt. Een ongeluk zit immers in een klein hokje. Daarom is het een aanrader om je telefoon altijd te verzekeren. Dit kan wanneer je een telefoon koopt, maar je kan ook nog los je telefoon verzekeren, als je deze al eventjes hebt.

Wees voorzichtig

De kans is groot dat jij ook weleens jouw telefoon hebt laten vallen. Dit gebeurt vaak als je snel en druk even iets wilt pakken of wegleggen. Wees altijd voorzichtig met wat je doet, want hoewel je wel een aantal maatregelen kan treffen kan het altijd voorkomen dat je telefoon helemaal kapot gaat en je misschien wel een paar dagen zonder telefoon zit. En geloof ons: dat wil je niet. Pas dus goed op!

https://www.feelingpeachy.nl/product-categorie/telefoonhoesjes/telefoonhoesje-met-koord/iphone/