Pass 4 Sure
Image default
Winkelen

Een gepersonaliseerd horloge

Een horloge is tegenwoordig meer dan alleen maar een apparaat om de tijd op te checken. Het is immers echt een accessoire geworden die je macht met je outfit. Houten horloges zijn daarom uiterst geschikt omdat ze bij veel outfits passen. Natuurlijk kun je een horloge voor jezelf kopen, maar heb je er al een keer aan gedacht om een houten horloge te geven als verjaardagsgeschenk? Je cadeau zal uniek zijn, want niet veel mensen denken eraan om een houten horloge cadeau te doen. Niet alleen is het uniek, maar je bent ook nog eens eco-vriendelijk bezig want voor elke verkochte horloge wordt een boom teruggeplant. Help jij dit bedrijf om aan de 10.000 bomen mijlpaal te komen?

Ga jij binnenkort een horloge kopen? Lees dan snel verder want er zijn vele mogelijkheden beschikbaar. Zo zijn er houten horloges beschikbaar vrouwen en mannen. De horloges worden gemaakt van duurzaam hout. Kortom zeker een reden om een keer te gaan kijken naar een houten horloge vooral als je let op duurzaamheid en of een product wel eco-vriendelijk is.

Naast dat houten horloges een duurzame keuze zijn is het ook nog mogelijk om het horloge te personaliseren. Je kunt namelijk het laten graveren. Dit wordt gedaan op de achterzijde van het horloge gedaan. Laat een persoonlijk bericht graveren, maar let wel op je hebt maar een beperkt oppervlak dat gebruikt kan worden. Dus hou je tekst kort, maar krachtig!