Menu

De toekomst van Fiat

Fiat is in 1899 opgericht Turijn. Het heeft een meer dan 120 jaar lange traditie in het ontwerpen van kleine en middelgrote stadsauto’s. Fiat is uitgegroeid tot ambassadeur van “Made in Italy”. Het onderscheidt zich door het het ontwikkelen van innovatieve technologische oplossingen die voor iedereen toegankelijk zijn.

In 2019 vierde Fiat zijn 120-jarig jubileum, een mijlpaal die maar heel weinig autofabrikanten kunnen claimen.

De kernmarkten van FIAT zijn Europa en Latijns-Amerika. Fiat is in Europa marktleider in het A-segment met de 500 en Panda. Samen goed voor een aandeel van meer dan 29 procent.

Focus van Fiat

Aan het begin van de jaren 2000 heeft Fiat iets verstandigs gedaan. Het legde de focus weer meer op haar grootste kwaliteit, het bouwen van compacte auto’s. 

 

Het eerste resultaat kwam in 2003 in de vorm van de nieuwe Fiat Panda. Na 23 jaar werd het originele model vervangen. Vanaf het begin is de nieuwe Panda populair. De Panda werd Auto van het Jaar 2004. Hiermee stond Fiat na wat zwakkere jaren weer op de kaart.

Fusie met PSA

De autobouwers PSA (Peugeot) en FCA (Fiat) hebben alle nodige goedkeuringen binnen voor een fusie. De fusie tussen de Franse autobouwer PSA en zijn Italiaanse concurrent FCA is hiermee bezegeld. Hiermee ontstaat de vierde grootste autofabrikant ter wereld. PSA (Peugeot SA) en FCA (Fiat-Chrysler) kondigden eind 2019 hun fusieplannen aan.  

 

Fiat Private Lease

Het private leasen van een Fiat wordt steeds populairder. Bij private lease rijd je voor een vast bedrag per maand in een nieuwe auto. Hierbij zijn alle kosten inclusief. De kosten voor afschrijvingen, een allrisk-autoverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud, pechhulp en banden zijn inclusief. Alleen de brandstofkosten komen er nog bij.

 

Bij private lease lease je een auto naar keuze voor 12 tot 60 maanden. Wanneer het contract afgelopen is, lever je de leaseauto weer in.

 

Private Lease betekent dat je in een gloednieuwe auto kunt rijden zonder dat je daar ineens een groot bedrag voor moet betalen.

De meest gekozen private leaseauto’s zijn de kleinere auto’s, een segment waar Fiat sterk vertegenwoordigd is. Een kleine private lease auto rijd je al vanaf zo’n € 200,- per maand.

 

Fiat 500 Private Lease

Hij heeft een geweldig leuk uiterlijk en is met zijn compacte buitenmaten en voldoende binnenruimte prima inzetbaar als stadsauto. De Fiat 500 is en blijft een icoon.

Via Fiat 500 Private Lease is het mogelijk om de nieuwe Fiat 500 Hybrid te rijden voor een vast bedrag per maand. De Fiat 500 Hybrid is zuiniger en milieuvriendelijker dan voorheen.

Fiat Panda private Lease

De Fiat Panda werd in 1908 geïntroduceerd en bleef met minimale wijzigingen tot 2003 in productie. De tweede generatie, die vaak de nieuwe Panda wordt genoemd, werd in 2004 Auto van het jaar.

De nieuwe Fiat Panda heeft een rijke uitrusting gekregen en talrijke technische innovaties. De hybride motoren garanderen een lage C02 uitstoot en zuinig brandstofverbruik. Via Fiat Panda Private Lease is het mogelijk om voor een laag maandbedrag in een hele praktische stadsauto te rijden.  

https://leaseauto.nl/private-lease/fiat/