Menu

Dankzij de kinderdiëtist krijgt uw kind weer een gezond gewicht

Een kinderdiëtist kan ervoor zorgen dat uw kind weer een gezond gewicht krijgt. Reken af met overgewicht. Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist houden zij zich al meer dan 30 jaar bezig met voeding en kunnen u door deze jarenlange ervaring uitstekend van dienst zijn wanneer u kind overgewicht heeft. Wij helpen u het eten met kinderen weer leuk te maken en zorgen ervoor dat kinderen grenzen hanteren omtrent voeding. Een goede voeding is nu eenmaal de basis van een goede gezondheid en dat is van cruciaal belang wanneer uw kind zo’n grote ontwikkeling doormaakt.

Heeft uw kind PDS? De kinderdiëtist helpt u graag

Een kinderdiëtist zorgt ervoor dat kinderen met het Prikbare Darm Syndroom weer op een normale manier kunnen leven. Met kinderdiëtetiek krijgt uw kind het type voeding dat aansluit bij zijn of haar aandoening. Schakel dan een kinderdiëtist in van Diëtistenpraktijk De Voedietist. Zij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van professionele voedingsadviezen en hierdoor zeer bekend met het Prikkelbare Darm Syndroom, ook wel PDS. Wanneer uw kind last heeft van PDS betekent dit dat er een verstoring van de functie van het maag-darmkanaal, en met name van de dikke darm, is. Deze kenmerkt zich door buikpijn, buikkrampen, problemen met de stoelgang, een opgezette buik of winderigheid door gasvorming. De juiste voeding heeft invloed hierop en kan ervoor zorgen dat uw kind minder last heeft van de bovenstaande klachten. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de kinderdiëtist van Diëtistenpraktijk De Voedietist.

Ook volwassenen zijn welkom bij de praktijk met kinderdiëtist

Niet alleen uw kind, ook u kan afvallen bij een diëtistenpraktijk met kinderdiëtist. Op die manier kunnen jullie samen werken aan jullie figuur. Bij Diëtistenpraktijk De Voedietist hebben ze al meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied en werken ze uitsluitend met professionals die in het bezit zijn van een Hbo-diploma Voeding en Diëtiek. Heeft u last van overgewicht en weet u niet hoe u hieraan kunt werken? Dan kan een diëtist u helpen. Overgewicht ontstaat wanneer de inname van energie hoger is dan het verbruik. De energie die overblijft wordt omgezet in vet en dat is gevaarlijk. Door de professionele begeleiding van een diëtist kunt u op een veilige en verantwoorde manier de overtollige kilo’s kwijtraken.