Menu

BHV ploegleider worden? Hier volgt u een professionele cursus

Wilt u graag BHV ploegleider worden en bent u daar op zoek naar een cursus die u kunt volgen? Dan moet u zeker bij BHV Zuid-Holland zijn. Op deze plek leert u te handelen in noodsituaties, om vervolgens uw kennis weer door te geven aan anderen. En dat is handig. In grote bedrijven met verschillende afdelingen zijn er vaak verschillende werknemers met een BHV diploma. Mocht er zich een noodsituatie voordoen, dan kan het verwarrend zijn wie welke taken op zich moet nemen. Daarom doet u er goed aan om een BHV ploegleider aan te stellen. Deze zorgt ervoor dat alle BHV’er effectief zorg kunnen verlenen. Om BHV ploegleider te worden moet de aangewezen medewerker echter wel een BHV cursus volgen, naast de basiscursus. Dit doet uw medewerker bij BHV Zuid-Holland. Ervaren instructeurs leren uw medewerker alles waar hij of zij op moet letten. Denk hierbij aan het opstellen van een plan en het managen van al de verschillende BHV’ers.

Een BHV cursus op maat volgt u bij de specialist

Werkt u met giftige stoffen? Zijn er machines op de werkvloer te vinden? Werkt u op hoogte? In deze gevallen is de hulpverlening anders. En daarom de BHV cursus ook. Het is daarom belangrijk om een BHV cursus te volgen die op maat gemaakt wordt voor uw bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat uw werknemers in elke situatie Eerste Hulp kunnen verlenen, een ontruiming kunnen begeleiden en een beginnende brand kunnen bestrijden. Waar u een BHV cursus op maat volgt? Bij BHV Zuid-Holland. Deze specialist is telkens op zoek naar de beste manier om een BHV cursus in te richten, staat voor een hoge kwaliteit en geeft cursussen waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat. De realistische trainingen zorgen ervoor dat u tijdens een noodsituatie precies weet op welke manier u moet handelen.

Volg in 1 dag een BHV cursus

Vindt u veiligheid belangrijk, maar kunt u uw werknemers niet lang missen als zij een BHV cursus moeten volgen? Bij BHV Zuid-Holland haalt uw personeel hun diploma al in een dag! In het uitgebreide trainingscentrum van deze specialist, leert uw personeel in slechts 1 dag alle kneepjes van het BHV. Hier worden verschillende scenario’s nagebootst, waarbij ervaren instructeurs uw werknemers begeleiden. Met deze cursus in 1 dag is de ideale manier om uw werknemers te voorzien van een BHV diploma, zonder dat u ze lang hoeft te missen. Liever een BHV cursus in uw bedrijf? Ook dat is mogelijk. Elke BHV cursus die is te volgen bij BHV Zuid-Holland is naar wens aan te passen.